Een kok aan huis is ideaal als je een feest of klein diner wilt organiseren voor familie of vrienden. Het is natuurlijk leuk om ervoor te koken, maar uiteindelijk kun je toch niet optimaal genieten van het feest. Een kok aan huis is de oplossing als je wilt pronken met de lekkerste gerechtjes én wilt genieten van lekker eten. Natuurlijk kun je een dergelijk diner op verschillende manieren uitvoeren. Wij leggen je daarom uit wat onze koks en chefs aan huis klaar kunnen maken op locatie.

Chef aan huis met private dining

Een van onze meest geboekte diners zijn private diners. Je boekt dan een chef aan huis die bij je komt koken. Vanaf vijf personen is onze chef niet eens alleen, maar neemt ook een ervaren sommelier mee die bij jou thuis aan huis koken. Onze luxe menu’s zijn een constante verrassing en hebben dan ook als doel om een unieke ervaring thuis neer te zetten. Ideaal als je een fan bent van overheerlijk eten op sterrenniveau, maar dan bij jou thuis.

Walking diners voor grote groepen

Heb je te weinig plek of wil je met een grote groep met elkaar gezellig bijkletsen terwijl je geniet van kleine gerechtjes? Vaak wordt dan ook getwijfeld of je voor een groep van minimaal 20 personen een sit-down diner doet of juist een walking diner. Wil je veel bijkletsen met collega’s, familie of vrienden? Dan kies je voor een walking diner. In dat geval bereiden onze chefs kleinere gerechten aan huis voor een groep van minimaal 20 personen. De menu’s zijn toegankelijker en het tempo van een diner ligt ook iets hoger. Jouw gasten kunnen lekker rondlopen en bijkletsen terwijl er teogankelijke gerechtjes worden geserveerd.

Relaxte shared dinings

Een andere optie is een shared dining. Onze chefs zetten dan allerlei lekkere gerechtjes op tafel die je samen doet delen met je gasten. Een volle tafel met de lekkerste gerechtjes ziet er niet alleen spectaculair uit, maar is ook nog eens heel gezellig. Onze chefs aan huis bereiden dan verschillende streetfood gerechten van over de hele wereld. De gerechten worden dan in gangen geserveerd en kun je van al het lekkers over de wereld genieten. De eerste gang start bijvoorbeeld in Italië, de tweede gang is uit Zuid-oost Azië en wordt afgesloten met overheerlijk Arabisch georiënteerde gerechten.

Onze chefs maken graag iets voor je klaar aan huis

Twijfel je alsnog wat het beste past, of wil je brainstormen met onze chef aan huis? Wij bespreken graag met je de mogelijkheden om zo jouw diner goed op tafel te zetten. Ben je dus klaar om complimenten te ontvangen over het eten zonder zelf in de keuken te staan? Boek dan onze chefs aan huis van De Huissommelier!