Onze barkeepers bereiden de heerlijke cocktails met een gastvrije glimlach en een snufje entertainment.

Een cocktailshaker huren is kiezen voor een barkeeper die van het bereiden van cocktails een feestje maakt voor u en uw gasten. Heerlijke cocktails, blije gasten en een bekwame cocktailshaker gastheer: een barman die life cocktails bereidt is een graag geziene toevoeging op elke cocktailparty. Of u nu een cocktailshaker wilt huren voor een bruiloft, verjaardag, vrijgezellenfeest, clubfeest, bedrijfsfeest of zomerfeest in de tuin met vrienden – onze ervaren barkeepers bereiding de heerlijke drankjes met een gastvrije glimlach en een snufje entertainment.

Cocktail arrangement inclusief een cocktailshaker huren

Met een cocktailshaker huren bedoelen we niet de beker waarin je cocktails kunt mixen. Wanneer een cocktail arrangement bij De Huissommelier huurt, doe je dit inclusief een gezellige, bekwame barman met een hoofd vol cocktailrecepten en een handje voor de juiste cocktail-shake-moves.

Exotische fruitcocktails, alcoholvrije longdrinks, pittige cocktails, verrassende cocktails, spicy cocktails, you name it en onze cocktailshakers ‘shaken’ het.

Jouw feest, onze mobiele cocktailbar

We kennen nauwelijks feestelijke gelegenheden waar een cocktailbar niet op zijn plaats is. Wanneer de mobiele cocktailbar van De Huissommelier huurt, is dit altijd inclusief ALLES. Met alles bedoelen we dat we niet alleen onze gezellige mobiele cocktailbar komen plaatsen. Het arrangement is,– afhankelijk van de grootte van het event- inclusief een of meerdere barkeepers / cocktailshakers huren. Onze drankjes worden vers gemengd en sfeervol geserveerd in de juiste glazen. Die we uiteraard ook allemaal zelf – net als al het gereedschap waar onze barkeepers mee werken, meenemen. Het enige waar jij en je gasten aan hoeven te denken is welke cocktails ze geserveerd willen hebben.

Gastvrij genieten

Wil je graag gezellig feestje geven voor intimi? Zoek je ontspannen onderbreking als onderdeel van een zakelijk event? Vier je een verjaardag, jubileum, bruiloft of ander feest en wil je daarvoor een cocktailbar inclusief cocktailshaker huren? De Huissommelier mobiele cocktailbar met bijbehorende barman is gegarandeerd een hit op uw evenement!

Tip: bij De Huissommelier doen we meer dan cocktails serveren. Met een rijke achtergrond in de gastronomie zowel als chef-kok, sommelier en gastheer, verzorgen we ook overheerlijke hapjes die de cocktailparty compleet maken. Wilt u het nog grootser? Als onderdeel van een walking diner of private diner is onze cocktailbar inclusief barman zelfs gratis! Vertel ons simpelweg over uw evenementenplanning, en wij vertellen u graag alles over onze mogelijkheden!

Dit schenken onze Huissommelier cocktailshakers

Standaard is niet onze standaard. De Huissommelier mobiele cocktailbar inclusief cocktailshaker huren is altijd maatwerk. Daarmee zorgen we ervoor dat onze dienstverlening optimaal aansluit op het event en de wensen. Om je op weg te helpen bij het samenstellen van de cocktailkaart inspireren we met een keus uit 24 verschillende mixdrankjes, waarvan een deel zonder alcohol (mocktails).

Vast ‘voorproeven’? Onderstaande en meer cocktails en mocktails kunnen door onze bartenders / cocktailshakers vers gemaakt en vriendelijk geserveerd worden:

 • Classics en goede bekende op onze cocktailkaart:
 • Long island iced tea
 • Gin tonic, voor wie wil met verschillende lekker twist
 • Cosmopolitan
 • Pornstar martini
 • Vesper martini
 • Mojito
 • Last word
 • Margaritha
 • Espresso martini
 • , ect.

Alcoholvrije mixen (mocktails):

 • Virgin cosmo
 • Pink clover: seedlip spice met framboos en limoen. Zoooo lekker!

Huissommelier’s only (deze moet je écht geprobeerd hebben!):

 • Willy tonka (tonka, witte chocola en sinaasappel)
 • Orange banana (kokosnoot, sinaasappel en bananenlikeur)
Time for some cocktails!

Wat kost een cocktailbar inclusief cocktailshaker huren?

Wat de kosten zijn voor het huren van onze mobiele cocktailbar inclusief bar, is afhankelijk van de omvang van het evenement. De Huissommelier cocktailbar inclusief cocktailshaker huren kan zelf kosteloos! Wanneer het serveren van cocktails onderdeel uitmaakt van een Huissommelier walking diner, bbq of een private dining-arrangement, dan kost de mobiele cocktailbar niets! Voor een gratis cocktailbar geldt wel een afname van 20 cocktails vanaf 6.75 Euro. De cocktails kunnen door ons voorafgaand, tijdens of na het diner worden geserveerd.

Wil je onze mobiele cocktailbar met cocktailshaker huren zonder arrangement? Dit is uiteraard mogelijk. Wij maken hiervoor een maatwerk offerte die gebaseerd is op tijdsduur, het aantal te serveren cocktails en/of mocktails en de samenstelling van de cocktails.

Cocktails van De huissommelier

Chef-kok, sommelier, whisky- en cocktailkenner achter De huissommelier is Daniel Vergouwen. Met prachtige ervaring, opgedaan binnen de klassieke gastronomie, heeft De Huissommelier de overstap gemaakt naar koken en serveren op privélocaties. Naast het serveren van heerlijke drankjes vanuit onze mobiele cocktailbar verzorgen private diners (kok aan huis) en walking diners tijdens privé en zakelijke bijeenkomsten. Maatwerk volgens een thema? Een diner dat indrukt maakt op zakelijke relaties? Ontspannen met je allerliefste vrienden, familieleden en bekenden op een door jezelf gekozen locatie genieten van huisgemaakte, verse heerlijkheden? De Huissommelier zorgt ervoor!

Wij serveren op privélocaties en zakelijke locaties in Brabant en in Zuid-Holland. Wil je meer weten over een Huissommelier cocktailshaker huren of een van onze andere arrangementen boeken? Neem dan contact op via het formulier op deze site of via telefoonnummer: 0655627935