Mobiele cocktailbar huren Roosendaal

Mobiele cocktailbar huren in Roosendaal: het leukste ingrediënt voor een écht feestelijk event

Wil je een cocktailparty organiseren in Roosendaal, maar dan wel professioneel? De Huissommelier mobiele cocktailbar – het smaakmakende onderdeel van onze walking diners en private diners – is ook alleen als cocktailbar te huur. Je huurt onze mobiele cocktailbar inclusief gezellige barman, glazen, drankjes, smaakmakers en alles wat er nog meer bij komt kijken om de lekkere cocktails te serveren. Alles wordt op gepaste wijze, maatwerk door ons geregeld.

Who doesn’t like cocktails?

Van James Bonds ‘Vodka Martini, shaken not stirred’, tot een Espresso Martini of een verfrissende alcoholvrije cocktail, iedereen houdt van cocktails. Zelfs voor de meest vervende fris-, wijn- of bierdrinker is er een lekkere cocktail te shaken. Cocktails passen dan ook bij iedereen en bij elk moment. Een mobiele cocktailbar huren in Roosendaal maakt grote en kleine feestjes dan ook nóg feestelijker!

De cocktailkaart

Waarop zou je jezelf vastleggen op een vaste cocktailkaart, wanneer het om een mobiele cocktailbar gaat? Onze service omvat onder andere een cocktailkaart die per event, naar eigen smaak is in te vullen. Wil je onze mobiele cocktailbar huren in Roosendaal, maar geeft dit cocktail-keuzestress? Wij helpen je op deskundige wijze bij het samenstellen van een passende cocktailkaart. Denk bijvoorbeeld aan cocktails die passen bij het thema van het event of cocktails met een specifiek drankje als basis, zoals gin-cocktails. Maar een cocktailkaart met veel cocktailvariaties kan natuurlijk ook.

Cocktailbar Roosendaal huren? Zo werkt het

Afhankelijk van wat je wilt serveren bestaat onze standaard instap cocktailkaart uit 4 tot 7 cocktails. Deze kan worden aangevuld tot keus uit 24 soorten cocktails, waarvan ook alcoholvrije (mocktails).

Vast in de smaak komen? Deze, en meer cocktails, kunnen door ons live worden gemaakt en gastvrij worden geserveerd:

Goede bekende:

 • Long island iced tea
 • Gin tonic, voor wie wil met verschillende lekker twist
 • Cosmopolitan
 • Pornstar martini
 • Vesper martini
 • Mojito
 • Last word
 • Margaritha
 • Espresso martini
 • , ect.

Alcoholvrij:

 • Virgin cosmo
 • Pink clover: seedlip spice met framboos en limoen. Zoooo lekker! (alcoholvrij)

Huissommelier’s only:

 • Willy tonka (tonka, witte chocola en sinaasappel)
 • Orange banana (kokosnoot, sinaasappel en bananenlikeur)

Professionele mobiele cocktailbar Roosendaal

Bij de Huissommelier zijn we dol op lekker eten en drinken. Zo zijn we niet alleen leverancier van de meest leuke en meest uitgebreide mobiele cocktailbar van Roosendaal, maar verzorgen we ook walking diners en private diners. Onze cocktailbar maakt vaak onderdeel uit van onze diners, maar is ook als cocktailbar alleen te huur.

Alles wat je verwacht bij het inhuren van een professionele mobiele cocktailbar wordt door ons waargemaakt en zit bij de prijs inbegrepen: sappen, likeuren, dranken, apparatuur, glaswerk en natuurlijk een topbarman die de gasten op prettige en gepaste wijze entertaint.

Wat kost onze mobiele cocktailbar huren?

Je betaalt voor onze mobiele cocktailbar in Roosendaal niets extra’s wanneer deze onderdeel uitmaakt van een de andere De Huisommelier arrangementen. In dat geval geldt er alleen een minimale cocktail afname van 20 cocktails vanaf 6,75 euro. Bij een afname van minder dan 20 cocktails rekenen we een toeslag per uur van 27,50 euro.

Over De Huissommelier

De Huissommelier is gespecialiseerd in food & drink concepten op privélocaties. We verzorgen private diners (kok aan huis) en walking diners met heerlijke hapjes tijdens tuinfeesten, zakelijke feesten, verjaardagen, bruiloften, uitvaarten, familiefeesten, ‘zomaar-feesten’ en heel veel andere bijeenkomsten. Kok, sommelier en cocktailkenner achter De Huissommelier is Daniel Vergouwen, die na het culinair verzorgen van gasten in diverse restaurants nu zijn gerechten en drankjes serveert op unieke locaties door heel Brabant, waaronder Roosendaal.

Wil je meer weten of ons boeken? Neem dan contact op via het formulier op deze site of via telefoonnummer: 0655627935

Zorgeloos genieten van een catering op locatie

Wij verzorgen caterings op ieder mogelijke locatie. Echter, zijn wij wel met name actief in West-Brabant in de buurt van onze wijnkelder. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van diverse typen caterings zoals:

 • Walking Dinners

 • Barbecue (met bijvoorbeeld een Big Green Egg)
 • Zakelijke events
 • Bruiloften

Wij werken met de beste ingrediënten, zodat wij ieder type evenement naar een hoger niveau kunnen tillen met prachtige menu’s. Wilt u meer weten over onze catering? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om uw (zakelijk) event naar een hoger niveau te tillen.

Boek nu uw luxe catering!