Uw Sommelier

Huissommelier, wijn met bijpassend eten dat aan huis geserveerd wordt.
allemaal leuk en aardig maar wie zit daar nou eigenlijk achter?
even voorstellen:

Daniël Vergouwen

Met meer dan tien jaar ervaring in verschillende segmenten van de horeca is Daniël een ware vakman. Tijdens dit decennium heeft Daniël verschillende keukens gezien en geleid en hiermee duizenden gasten verzorgd met heerlijke (thuis)diners, caterings en partijen. Daniël is WSET-2 en WSET-3 gediplomeerd.

Uiteraard komt zijn smaak voor goed eten en mooie wijnen niet zomaar tot stand. Daniël is zeer gepassioneerd en een echte levensgenieter, die niet te huiverig is om iets nieuws te proeven of te proberen. Zijn ervaring in de horeca samen met zijn passie voor wijnen komt in de vorm van Huissommelier tezamen tot een prachtig huwelijk.

Recensies

Wat een geslaagde avond hebben wij gehad!
Daniel is een absolute topper!

H de Vries, Limburg

Met 7 vrienden heerlijk gegeten. Bijzondere gerechtjes op mooi opgemaakte borden. Prijs kwaliteit is top. Kaviaar, kalfswang, krab, jackfruit, witte chocolade en nog veel meer ingrediënten hebben onze smaakpapillen mogen plezieren.

Sophie, Etten-Leur

Echt genoten van een verzorgd diner aan huis. Bijzondere gerechten en goede communicatie vooraf

Ans, Bosschenhoofd

Geweldig verzorgde avond gehad met heerlijke whiskeys en cocktails achteraf. Daniël, ontzettend bedankt!

Ben, Fijnaart

Daniel heeft 21 diner voor onze dochter eind september verzorgd. Hij en zijn collega’s zijn attent en flexibel. Hoge service en kwaliteit en niets is hem te veel om een fantastisch resultaat neer te zetten. Spreekt op voorhand mogelijkheden goed door en komt afspraken na. Leuke en lekkere gerechten, alles perfect geregeld.

Mark, Roosendaal
We gaan graag uit eten in een restaurant, maar dit was zo gaaf! Bedankt Daniël, al we weer eens een bijzondere gelegenheid te vieren hebben bel ik je zeker opnieuw. Alles was van A tot Z super (en dat zeg ik niet gauw). Mooi menu, goede producten, goede wijnen erbij uitgezocht. Leuke gesprekken en alles super ontspannen. Het is echt zo: we hebben ons eregast gevoeld aan onze eigen eettafel. Dik tevreden! Veel succes met je mooie bedrijf.
Ellen, Utrecht

Daniël is een kundige sommelier en neemt een behoorlijk aantal leuke wijntjes mee. Hij weet veel te vertellen en we zijn leuke weetjes rijker. Naast de lekkere wijntjes, waren er heerlijke kaasjes en charcuterie. Een avondvullend interessant programma. Wij hebben genoten!

Anoek, Breda