Coming up straight away; on party on the rocks

Met de mobiele cocktailbar van De Huissommelier haal je alles in huis om de glazen van je gasten een avondlang gevuld te houden met de meest lekkere cocktails. Je huurt onze mobiele cocktailbar inclusief drankjes, glazen en barman of – bij veel gasten – een complete crew.

Wat je wilt serveren bepaal jezelf, bepalen je gasten of bepalen we samen. Je kunt namelijk kiezen uit een vaste kaart met populaire cocktails en mocktails, maar ook met wat advies van onze kant een eigen cocktailkaart samenstellen. Maar je mag ook op de avond zelf jouw gasten de vrije keus geven. Hoe je het ook wilt, one party on the rocks is coming up!

Mobiele cocktailbar huren voor thuisfeesten

Met het huren van een mobiele cocktailbar geef je jezelf en je gasten meer dan een lekker drankje. Een cocktailbar huren zorgt voor extra sfeer, en zorgt ervoor dat de locatie er meteen feestelijk uitziet. Even feestelijk als onze cocktails zelf! Kwaliteit vinden we bij De Huissommelier belangrijker dan snelle winst. Daarom bereiden we onze cocktails met A-merken, verse sappen en goede siropen. En last but not least: wanneer je de cocktailbar onderdeel maakt van een Huissommelier private diner- of streetfood arrangement, huur je onze cocktailbar gratis en betaal je alleen de cocktails.

Wat staat er op de cocktailkaart

Zoveel smaken zoveel cocktails. We maken het je best een beetje lastig door een zeer uitgebreide cocktail-/mocktailkaart aan je voor te stellen. Samen gaan we selecteren welke cocktails en mocktails het best bij jouw gasten of het thema van de avond passen.

Onze instap-cocktailkaart biedt je vrije keus uit 4-7 cocktails. De kaart kan je naar wens uitbreiden tot wel 24 soorten cocktails met of zonder alcohol. Wil je meer dan cocktails alleen dan kan de kaart ook worden aangevuld met lekkere likeuren. We bieden je keus uit de volgende cocktails en mocktails:

Goede bekende:

 • Long island iced tea
 • Gin tonic, voor wie wil met verschillende lekker twist
 • Cosmopolitan
 • Pornstar martini
 • Vesper martini
 • Mojito
 • Last word
 • Margaritha
 • Espresso martini
 • , ect.

Alcoholvrij:

 • Virgin cosmo
 • Pink clover: seedlip spice met framboos en limoen. Zoooo lekker! (alcoholvrij)

Huissommelier’s only:

 • Willy tonka (tonka, witte chocola en sinaasappel)
 • Orange banana (kokosnoot, sinaasappel en bananenlikeur)

Een feestlocatie zonder bar? Huur onze mobiele cocktailbar

Onze mobiele cocktailbar is te huur voor thuisfeesten, zakelijke feesten, tuinfeesten, open air feesten, best-vriendinnen-feesten, familiefeesten, verlovingsfeesten, buurt barbecues, verjaardagen, enz. enz. De Huissommelier mobiele cocktailbar is als cocktailbar alleen te huur, maar het is ook mogelijk om onze cocktailbar onderdeel te maken van een van onze andere Huissommelier concepten. Denk aan het serveren van lichte cocktails als starter van een private- diner, of ter afsluiting van een walking-diner.

Wat kost een mobiele cocktailbar huren?

Je kunt onze mobiele cocktailbar gratis onderdeel laten uitmaken van een Huissommelier arrangement, zoals private of walking dining of een event met hapjes of streetfood. In dat geval betaal je geen kosten voor het huren van onze mobiele cocktailbar, maar betaal je alleen de cocktailprijs vanaf 5,25 euro per stuk (minimale afname 20 stuks). Zonder hapjes of streetfood is er een uurtarief per bartender van 27,50 per uur naast de 6.75 voor de cocktails.

Over de Huissommelier

De Huissommelier is een concept van Daniel Vergouwen. Daniel is een ervaren kok, geoefend sommelier én een prettige gastheer die werkt als barman en kok aan huis. Vanuit zijn achtergrond in de betere restaurants wordt altijd gekozen voor de beste producten. Samen met creativiteit, passie voor koken en gastheerschap zorgt dit ervoor dat Huissommelier menu’s, hapjes, wijnen en cocktails altijd een geslaagde keus zijn. Zowel voor privé als zakelijk evenementen. Wil je meer weten over De Huissommelier, ons boeken of onze mobiele cocktailbar huren? Neem dan contact op via het formulier op deze site of via telefoonnummer: 0655627935.

Meet us at cocktailtime!