Kok aan huis in Tilburg: iets bijzonder serveren zonder stress

Bijzondere gelegenheden worden extra bijzonder wanneer het eten wordt verzorgd door een private-chef. En dit is laagdrempeliger dan u denkt. Ook eenvoudiger! Want de Huissommelier, chef-sommelier en kok aan huis in Tilburg en omgeving regel alles: van inkoop menu tot de afwas. En natuurlijk in het bijzonder voor het smakelijke genieten daartussenin.

Of het nu met zijn tweetjes is, of in goed gezelschap van vrienden of familie, niets is zo feestelijk als aan een mooi gedekte eettafel genieten van heerlijk eten en fijne dranken. Kiezen voor en kok aan huis maakt dit alles nog feestelijker. Met de Huissommelier als kok aan huis in Tilburg kiest u voor een bijzondere beleving die het restaurantgevoel overtreft.

Mag het bijzonder zijn?

Niet winkelen, niet koken en het beste van alles – geen keuken die u op hoeft te ruimen! Het enige dat u hoeft te doen is uw gast(en) uitnodigen. Daniël, Huissommelier en kok aan huis in Tilburg zorgt voor de rest. Inclusief entertainment, want terwijl er wordt gekookt en geserveerd vertelt hij uw gasten meer over de ingrediënten, hun herkomst en hoe waarom de wijnen zo goed bij het eten passen. (Een extraatje van een chef en sommelier en gastheer ineen!) Trakteer uzelf en uw gasten op deze bijzondere ervaring thuis of op een door u gekozen locatie.

Van starts tot dessert, wat staat er op het menu?

We serveren een vier-, vijf- of zes-gangen diner met, voor wie dit wil bij elke gang een bijpassende wijn. Voor en na het diner serveren we u graag een lekker aperitief of een (alcoholvrije) cocktail. Voor na het diner hebben we een assortiment aan volle digestieven, goede whisky, cognac, grappa of Cointreau om gezellig mee na te borrelen.

Aandacht voor bijzondere wensen

We bereiden het menu deels voor, maar zullen vooral op de locatie live koken. Uiteraard houden we bij de menusamenstelling en de bereiding ervan ook rekening met gasten die te kampen hebben met een voedselallergie of voedselintolerantie. Hier gaan we zeer zorgvuldig mee om. Vermeld eventuele dieetwensen bij de reservering en uw kok aan huis in Tilburg zorgt ervoor dat het event voor iedereen smakelijk en geslaagd wordt.

  • Zo leuk is een kok aan huis in Tilburg:

  • U niets hoeft te regelen, maar bent onze gast

    • Uw keukenkastjes blijven gesloten want we nemen ons eigen keukengerei mee
    • Hoe gezellig (en laat) het ook wordt… Wij doen de afwas!
    • Uw event wordt verzorgd door een chef-sommelier. Dit betekent de luxe van een kok en geoefend sommelier ineen!
    • We naast high-end private dining ook een ‘walking dinner‘ vol heerlijke wereldgerechten aanbieden voor gezelschappen vanaf 20 personen…

Thuis ‘uit eten’ met een kok aan huis in Tilburg?

Elke reden is voor ons een goede reden om uw feest of event te begeleiden met heerlijk eten en de lekkerste drankjes. Even zo goed zijn er tal van locaties waar wij een ‘een restaurantbeleving thuis’ kunnen verzorgen: bij u thuis in Tilburg, op een zakelijke locatie en zelfs of op een buitenlocatie. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!