Party service walking dinners, food for the soul and great parties!

Heerlijk eten en een ongedwongen sfeer zijn de ‘geheime wapens’ om gasten (en jezelf) blij te maken tijdens een middag- of avondvullend feest of event. De Huissommelier zorgt ervoor met een smaalvol walking dinner concept. Wij serveren onze walking dinners door heel Brabant en op aanvraag daarbuiten.

Catering walking dinners

Niet koken, geen gedoe en geen stress, maar ontspannen aan tafel genieten met familie, vrienden of collega’s. De Huissommelier tovert je huis, tuin of zakelijke locatie om tot walking dining restaurant. Terwijl je geniet van lekkere gerechten en bijpassende drankjes voer je gezellige gesprekken en hoef je niets anders te doen dan je amuseren. Dit is in een notendop het culinaire concept van de walking diners van De Huissommelier

Warm buffet aan huis vol lekkere streetfood gerechten

Streeffood staat voor ongedwongenheid. Van oorsprong staat de koks die streetfood bereiden letterlijk dichtbij en zelfs tussen de mensen. Dit idee spreekt ons, het team van De Huissommelier, enorm aan. Zeker op feesten waar het allemaal draait om gezelligheid en samen genieten van lekker eten en drinken is streetfood een passend concept. Het principe is gelijk aan dat van een lopend buffet, maar dan helemaal naar anno nu gehaald met wereldse streetfood hapjes.

All inclusive catering

Walking dinner catering is perfect voor elke gelegenheid waarbij het niet gewenst is om te lang stil aan tafel te zitten. Ons streetfood en andere walking dinner concepten lenen zich bij uitstek om ongedwongen het leven te vieren.  Uiteraard maken we het menu compleet met bijpassende dranken. Op verzoek nemen we ook onze mobiele cocktailbar mee zodat u voorafgaand of na het eten heerlijke cocktails kunt serveren.

Huissommelier walking dinner boeken?

Huissommelier walking diners zijn geschikt voor iedereen. Wij doen een voorzet met de meest lekkere (streetfood) hapjes en gerechtjes, maar vind je iets niet lekker of zijn er gezondheidsredenen waarmee we rekening moeten houden, bespreek deze dan met ons. We maken er graag voor iedereen een leuk event van!

Ruim van tevoren spreken we altijd alles uitvoerig door. In principe nemen we altijd onze eigen spullen mee. Op de avond of middag zelf koken wij, doen de vaat en ruimen alles netjes op terwijl u niets anders hoeft te doen dan te proeven van de ontspannen sfeer.

Over ons

De Huissommelier staat voor all inclusive food & drink concepten op privélocaties. Ons volledige programma bestaat uit het verzorgen van private diners van 2 tot 20 personen (kok aan huis). Vanaf 20 personen verzorgen we walking diners. We verzorgen met ons catering bedrijf professionele catering tijdens tuinfeesten, zakelijke feesten, verjaardagen, bruiloften, uitvaarten, familiefeesten, ‘zomaar-feesten’ en heel veel andere bijeenkomsten. Kok, sommelier en cocktailkenner achter De Huissommelier is Daniel Vergouwen, die na het culinair verzorgen van gasten in diverse restaurants nu zijn gerechten, drankjes en walking dinners serveert op unieke locaties door heel Nederland.

Wil je meer weten of ons boeken? Neem dan contact op via het formulier op deze site of via telefoonnummer: 0655627935