Private dining: uit eten, maar dan thuis

Feestelijk uit eten gaan, gaat vaak hand in hand met een bijzondere gebeurtenis. Private dining is daarop een extra bijzondere variant. Private dining is genieten van een fantastisch diner op de eigen locatie. Bij u thuis of op een zakelijke locatie wordt live een heerlijk diner bereidt en geserveerd door een private chef.

Private dining is geschikt voor alle mogelijke gebeurtenissen: van een jubileum, bruiloft, of een verjaardag tot een zakelijk diner in besloten setting. Elk moment en elk evenement is geschikt om in een intieme setting te vieren met private dining.

Private dining is een onvergetelijke ervaring

Tijdens een private dining event komt onze chef bij u thuis, op kantoor, in uw vakantiehuis of andere locatie om een uniek vier-, vijf- of zes-gangen diner te serveren. Bij De Huissommelier haalt u daarbij een chef, sommelier en uitstekende gastheer ineen in huis. Dit betekent dat uw restaurantwaardig dineert. Op gebied van wijn-spijscombinaties en service wordt alles tot in de puntjes van de smaakpapillen verzorgd.

Al onze dinners zijn maatwerk dinners die passen bij de gelegenheid en de smaak van de gasten. Wilt u de keus aan ons over laten of juist uw lievelingsgerechten ‘Huissommelier style’ geserveerd krijgen? De menu- en drankenkaart wordt in samenspraak opgesteld. Daarna hoeft u alleen nog maar te genieten. Keukengerei nemen we zelf mee. Alles, van inkoop tot afwas – en desgewenst de tafelaankleding, wordt door ons verzorgd.

Geserveerd: kleur, geur, smaak en service

Kleur, smaak, textuur, sfeer, smaakexplosies… Tijdens een mooi dinner komt alles samen. Tijdens een private dining is dit effect nog sterker dan bij dineren in het restaurant. Stelt u zich eens voor: de Huissommelier – bij grote dinners aangevuld met een klasseteam, serveert u vanuit uw eigen keuken elegante, smakelijke topgerechten en dranken, waar u in de privacy van uw eigen gezelschap en ruimte van kunt genieten.

Private dining is erg geschikt om speciale persoonlijke of belangrijke zakelijke momenten nog gedenkwaardiger te maken of luister bij te zetten.

De smaakmakers van een Huissommelier private dining:

 • Private dining van 2 tot 20 personen bijvoorbeeld met walking dinner
 • Mobiele cocktailbar vanaf 20 personen
 • Restaurantwaardige menu’s en spijs-wijncombinaties
 • U boekt een ervaren kok, gastheer en sommelier ineen
 • Compleet verzorgt van inkoop tot afwas
 • We naast high-end private dining ook walking dinner concepten voor gezelschappen vanaf 20 personen
 • Aan iedereen wordt gedacht: Elk menu kan naar wens worden aangepast

Luxe private dining

Een gedenkwaardige private dining draait om kwaliteit op elk vlak. For starters: wij werken enkel met hoogwaardige ingrediënten die door onze chef persoonlijk worden ingekocht. Dit zorgt ervoor dat uw luxe diner even mooi en compleet is, als u bent gewend van een restaurant uit het hogere segment. Individuele wensen worden met u doorgesproken en verzorgen een passen diner voor uw speciale gelegenheid en wij zorgen ervoor dat u uit eten kunt zoals u dat gewend bent in een restaurant en maken wij uw avond onvergetelijk.

Passende wijn en spijscombinaties bij uw private dining

De Huissommelier zou geen sommelier zijn, wanneer een mooie wijnsuggestie voor aanwezige wijnliefhebbers zou ontbreken. Indien gewenst kunnen u en uw gasten voorafgaand aan het diner genieten van een smaakvol aperitief of een cocktail. Maar met evenveel plezier mixen we heerlijke alcoholvrije drankjes of schenkt een volle digestieven, goede whisky, cognac, grappa of Cointreau.

Uw private dining chef

De Huissommelier is een culinair concept van kok, gastheer en sommelier Daniël Vergouwen. Met veel zorgt en aandacht voor detail bereidt hij bij mensen thuis, op zakelijke locaties en tijdens kleinschalige events, naar wens een vier-, vijf- of zes-gangen diner. De Huissommelier is vanaf thuisbasis Tilburg te boeken in onder andere Zuid-Holland en Noord-Brabant. Bij interesse komt Daniel graag persoonlijk met u in gesprek voor het doorspreken van wensen en mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier op deze site of via 06-55627935.

  steak tartaar en kaviaar
  dessert bij private dining
  predessert bij private dining