Party service walking dinners in Rotterdam, soul food and great vibes!

Bij onze walking dinners staan heerlijke smaakcombinaties en liefde voor ‘de keuken’ en gastvrijheid centraal. Met zorg gekozen ingrediënten en lekkere, verse producten zijn de vaste smaakmakers van onze walking diners.

Bij De Huissommelier verpakken we ontspannen gespreksthema’s in verrukkelijke hapjes, good feelings in onze verse bereide gerechten, ‘hoe is het met jou?’ in feestelijke glazen en ‘dit moeten we vaker doen’, in zoete en hartige desserts. En dan is er ook nog onze gezellige, mobiele cocktailbar die elk Huissommelier walking dinner in Rotterdam nog feestelijker maakt.

Altijd juist op smaak

Walking diners in Rotterdam van de Huissommelier zijn maatwerk samengesteld. Streetfood walking diners, fingerfood buffet of een walking diner met exclusieve gerechten en dranken? Liever veel amuses in plaats van een buffet? Het kan allemaal. Bij keuzestress doen we op basis van het aantal gasten, wensen en de gelegenheid een passend voorstel. De Huissommelier serveert elk walking dinner in Rotterdam custom made.

  • Street food walking dinner
  • Luxe culinaire buffetten
  • Amuses
  • Private diners
  • Bijpassende wijnen, likeuren en digestieven
  • Heerlijke cocktails vanuit onze mobiele cocktailbar

Neem voor een persoonlijk advies voor een geslaagde walking diner in Rotterdam contact met ons op via Whatsapp of via het contactformulier op deze site.

Walking dinner Rotterdam boeken

Walking dinners van aperitief tot dessert

Onze kwaliteit is te zien en te proeven. Dat maakt het eenvoudig om gasten te trakteren op quality time en heerlijk eten: van aperitief tot afwas, alles wordt door De Huissommelier en zijn team geregeld. Het spreekt voor zich dat alle gerechten en hapjes die we serveren zoveel mogelijk vers worden bereid, van eerlijke producten die met zorg worden uitgezocht. Daarmee krijgt het walking dinner de aandacht (en heerlijke geur en smaak) die het verdient.

Evenement catering Rotterdam vanaf 20 personen 

Koken en eten staat gelijk aan gezelligheid en smakelijke verwennerij. Samen eten met familie, vrienden of collega’s verbindt. Onze Rotterdamse walking diners zijn een manier om van samen eten een echte beleving te maken. De avond of middag verloopt losjes, ontspannen en uitnodigend. Ook voor de gastheer of gastvrouw zelf, want tot en met de vaat wordt alles door ons geregeld.

Op het menu

Onze menu’s wisselen per dag. Dit komt omdat een walking dinner Rotterdam van De Huisommelier altijd maatwerk is. Ze passen precies bij de wensen van onze opdrachtgevers en hun gasten, de gelegenheid of het thema. We presenteren een toegankelijk of juist een zeer luxe buffet. Of misschien wel helemaal geen buffet, maar heel veel verschillende amuses. Er is heel veel mogelijk.

Zakelijke en informele walking diners Rotterdam

Samen met veel mensen ontspannen aan tafel, maar mag het best wat informeler? Een walking diner zorg voor gezellige beweging.  Van (sta)tafel naar (sta)tafel ontstaan gesprekken over de dag, de business, over ‘wie kent wie’ of over de laatste keer dat jullie samen zo heerlijk hebben gegeten… Kortom, een walking diner is een perfect culinair concept voor familiair en voor zakelijke ontmoetingen. Met respect, discretie en vooral met heel veel aandacht en plezier kookt, serveert en verzorgt ons team het event tot in de afwas.

Over ons

Aan het hoofd van De Huissommelier staat Daniel Vergouwen. Vanuit het restaurant is de stap gemaakt naar kok en sommelier aan huis. De Huissommelier walking dinners zijn bijzondere ervaring om op privé of zakelijke locaties in Rotterdam van te genieten. Buiten, binnen…het maakt niet uit. We maken van een verjaardag, receptie, een zakelijk treffen, een happening rondom een jubileum of welk feest dan ook, een smakelijk event.

Wil je meer weten of een walking dinner in Rotterdam boeken? Neem dan contact op via het formulier op deze site of via telefoonnummer: 0655627935