Aanbod

Lokale producten, service en maatwerk is waar Huissommelier voor staat. Om die reden doen wij ons best om van ieder (zakelijk) evenement, catering of proeverij een onvergetelijke avond te maken. Wij bieden diverse mogelijkheden voor catering zoals:

Private Dining: Uit eten, maar dan thuis

Uit eten gaan doen wij allemaal om iets bijzonders te vieren. Van een jubileum, bruiloft, of een verjaardag, ieder evenement moet in een intieme en feestelijke setting gevierd kunnen worden. De meest unieke ervaring om dergelijke evenementen te vieren is mogelijk met private dining

Proeverijen

Een proeverij is is een beleving. Je gaat niet alleen bijzondere Whisk(e)ys, wijnen en Sake proeven, maar je krijgt veel te te weten over de desbetreffende drank. Het is een toegankelijke manier om nieuwe dranken te leren kennen onder begeleiding van een sommelier. Wij nemen je mee in de wereld van stille, versterkte en mousserende wijnen, Sake en Whisk(e)y. Samen met u legt de sommelier op een duidelijke manier uit hoe u moet proeven, maar ook wat er bijzonder is onder het genot van overheerlijke hapjes.