Kok aan huis in Breda voor private dining: culinair genieten aan de ‘chefs table’ thuis

Van verjaardagen tot jubilea en van familiebijeenkomsten tot een zakelijk treffen, goed eten brengt mensen samen en maakt ze gelukkig. Een kok aan huis is daarvan de overtreffende trap. Een kok aan huis is een mogelijkheid om in een zelf gekozen omgeving en in goed gezelschap, te genieten van een culinaire ontdekkingsreis. De Huissommelier verzorgt het complete event van tafelaankleding tot afwas. Maar natuurlijk vooral voor het grote culinaire genieten daartussenin.

Met de Huissommelier als kok aan huis in Breda kiest u voor een professionele chef-kok, sommelier en gastheer ineen. Of u nu een romantische avond voor twee te vieren hebt, of uitgebreid wilt dineren met familie, vrienden of collega’s; de Huissommelier als kok aan huis in Breda zorgt ervoor dat ‘proeven’ een waardevolle herinnering wordt.

High-end thuis in Breda dineren

Het is niet voor niets dat op feestjes de meeste gasten in de keuken te vinden zijn. In de keuken is het gezellig! Dit effect wordt versterkt met een kok aan huis. De meeste gerechten die we serveren worden live bereidt. Voor wie wil serveert Daniël, uw Huissommelier en kok aan huis in Breda, naast heerlijke gerechten ook sappige koksverhalen, smaakvolle anekdotes of geeft hij zijn beste kooktips prijs. Met passende discretie of juist met volle betrokkenheid weet de Huissommelier de juiste sfeer neer te zetten en daarmee iets extra’s toe te voegen aan de middag of avond. Dit maakt kiezen voor een kok aan huis in Breda extra bijzonder!

Van amuse tot uitstekende wijnen, wat staat er op het menu?

Naar wens wordt een uniek vier-, vijf- of zes-gangen diner bereid en geserveerd, voor wie dit wil inclusief bijpassende wijnen. Voorafgaand aan het diner kunnen we een heerlijk aperitief serveren, maar cocktails en volle digestieven, goede whisky, cognac, grappa of Cointreau om gezellig na te borrelen behoren tot de mogelijkheid.

Aandacht voor dieetwensen

Allergieën en voedselintoleranties kunnen ook een luxe private dining tot een nachtmerrie maken. Wanneer u ons boekt als kok aan huis in Breda, bespreken we uiteraard vooraf uw dieetwensen of die van uw gasten. Het menu kan naar wens worden aangepast zodat het voor iedereen een fijne beleving wordt.

  • Wist u dat:

  • U niets hoeft te regelen, maar zelf ook gast bent! Alle tijd om te genieten…

  • We ons eigen keukengerei meenemen…

  • We ook de vaat doen…

  • We u een keur aan bijpassende voortreffelijke wijnen kunnen serveren…

  • We naast high-end private dining ook een ‘street food concept’ vol heerlijke wereldgerechten aanbieden voor gezelschappen vanaf 20 personen…

Thuis culinair genieten met een private chef Breda?

Er zijn veel goede redenen om een bijzondere dag extra bijzonder te maken voor een private diner, bereidt door een private chef. Even zo goed zijn er veel locaties waar wij uw private dining event kunnen verzorgen: bij u thuis in Breda, op de zaak of op een buitenlocatie. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Boek nu uw kok aan huis Breda