Kok aan huis in Rotterdam: van amuse tot dessertwijn een geweldige beleving

Met een kok aan huis haalt u de persoonlijke sfeer van de chef’s table naar uw eigen woning of bedrijf. Uw gastheer, kok en sommelier is Daniël Vergouwen. Deze kok aan huis in Rotterdam beheerst alle drie de disciplines tot in het topje van zijn vingers, en bezorgt u en uw gasten een onvergetelijke middag of avond.

Voor het ultieme ‘restaurantgevoel bij u thuis’ wordt een heerlijk menu samengesteld. Daniël zorgt ervoor dat alles perfect verloopt. De jonge maar ervaren kok, geleerd sommelier én gastheer neemt u alles uit handen. Keukengerei wordt meegenomen, de tafelaankleding wordt verzorgd en de afwas wordt gedaan.

Maar natuurlijk komen vooral de uitstekende kookkunsten, de wijn- en cocktailkennis en niet te vergeten het gastheerschap van Daniël aan bod. Het wordt een high cuisine middag of avond om niet snel te vergeten.

Eregast aan uw eigen eettafel

Genieten van heerlijk eten dat geserveerd wordt met een goede, bijpassende wijn is een feestje. Dat is de reden dat voor het vieren van bijzondere momenten vaak wordt uitgeweken naar een restaurant. Maar heeft u er wel eens aan gedacht om de chef-kok naar uw eigen locatie te halen? Daarmee bent u eregast aan uw eigen eet- of keukentafel.

Zin in gastronomische proeven van high dining in eigen huis? De Huissommelier als kok aan huis in Rotterdam zorgt ervoor dat uw restaurantbeleving thuis een waardevolle herinnering wordt.

High dining bij u thuis in Rotterdam

In restaurants is de chef’s table de meest begeerde plaats omdat je van daaruit de chef en zijn team aan het werk kunt zien en, dicht bij het vuur, verwend wordt met heerlijk eten. Daniël maakt met zijn kookkunsten en gastheerschap van uw eettafel een heuse chef’s table.

De meeste gerechten die worden geserveerd worden door Daniël in uw keuken bereidt. Terwijl hij kookt, serveert, u een goede wijn inschenkt of een lekker cocktail mixt, vertelt hij – aan wie dit op prijs stelt- een aantal van zijn sappige koksverhalen of smaakvolle anekdotes. Zo wordt een kok aan huis in Rotterdam een echte beleving.

Van voorafje tot topwijnen, dit staat er op het menu…

Daniël bereidt voor u naar wens een vier-, vijf- of zes-gangen diner. Een goede, bijpassende wijnselectie maakt de beleving compleet, maar u bent natuurlijk vrij in de keus of u voor het Huissommelier wijnarrangement wilt kiezen. Indien gewenst kunnen u en uw gasten voorafgaand aan het diner genieten van een smaakvol aperitief, maar Daniël mixt met evenveel plezier een heerlijke cocktail, of schenkt een volle digestieven, goede whisky, cognac, grappa of Cointreau.

Aan iedereen wordt gedacht

Of u nu kiest voor een kok aan huis in Rotterdam voor een private diner for 2, of voor een groot gezelschap, we denken aan iedereen. Want allergieën en voedselintoleranties kunnen een geweldige beleving lelijk in de weg staan. Wanneer u ons boekt als kok aan huis in Rotterdam, bespreken we uiteraard vooraf de dieetwensen. Het menu kan naar wens worden aangepast zodat het voor iedereen fijn tafelen wordt.

  • Wist u dat:

  • We er als kok aan huis in Rotterdam zijn voor gezelschappen vanaf 2 personen

  • U niets hoeft te regelen. U bent eregast aan eigen tafel

  • We uw keukenkastjes dicht houden en ons eigen keukengerei meenemen

  • We ook de tafelaankleding verzorgen en de vaat doen

  • We u een keur aan bijpassende voortreffelijke wijnen kunnen serveren

  • We naast high-end private dining ook een ‘walking dinner’ vol heerlijke wereldgerechten aanbieden voor gezelschappen vanaf 20 personen

Van uw eettafel een chef’s table maken met een kok aan huis?

Er zijn veel goede redenen om een bijzonder etentje extra bijzonder te maken. Heeft u binnenkort iets bijzonders te vieren of wilt u ‘zomaar’ eens het restaurantgevoel thuis ervaren? De Huissommelier, kok aan huis in Rotterdam, is uw private chef voor thuis, op de zaak of op een mooie buitenlocatie. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Reserveer nu uw kok aan huis Rotterdam