Wil je eens wat anders dan de gebruikelijke frietkar voor jouw evenement of wil je wat extra voor één van onze barbecue-arrangementen? Dan weten wij wel zeker dat wij iets bijzonders te bieden hebben. Onze chefs maken met passie verse gyros, kebab of taco al pastor! Zoals je van ons gewend bent, maken wij zoveel mogelijk zelf. Je krijgt dus vers kwaliteitsvlees, bijpassende garnituren en sauzen.

Wij serveren, smaak geur en vooral passie!

Je huurt bij ons niet alleen de kebabgrill, maar verzorgen een compleet arrangement waardoor je er zelf mee aan de slag kunt. Je kunt verschillende hoeveelheden vlees bij ons bestellen dat perfect op smaak is gebracht en volgens de klassieke methodes voor broodje kebab, pita gyros óf taco al pastor. Je krijgt dus een spies vlees gemaakt van vers vlees, verse marinades en groentes zoals je van ons gewend in al onze arrangementen. De hoeveelheden vlees die je kunt kopen voor bij het huren van de kebabgrill lopen op tot 25 kilo en is dan ook genoeg voor partijen tot 100 personen. Er is dus genoeg voor iedereen.

Ook is het mogelijk om bij ons voorgesneden kebab, gyros of taco al pastor te kopen. Hiervoor hoef je de kebabgrill niet te huren, maar verzorgen wij wel gegrilde gyros, taco al pastor of kebab wat wij warm leveren. Naast de kebabgrill kun je ook bij onze import wijnen kopen, premix cocktails en nog veel meer.

Wij kost het huren van een kebabgrill

Wij verhuren de kebabgrill enkel met afname van vlees en garnituren en serveren dit enkel in een straal van 30 kilometer. Daarin bieden wij de volgende pakketten aan voor het verhuren van de kebabgrill en voor het maken van taco al pastor, pita gyros of kebab:

Het 5 kilo pakket

5 kilo vleesspies 100 Euro

Het 10 kilo pakket

10 kilo vleesspies 180 Euro

Het 15 kilo pakket

15 Kilo vleesspies: 220 Euro

Het 20 kilo pakket

20 kilo vleesspies: 275 Euro

Het 25 kilo pakket

25 kilo vleesspies: 350 Euro

Zijn er nog andere kosten voor het huren van de kebabgrill?

Daarbij rekenen wij voor de huur van de kebabgrill zelf, het elektrisch mes en een gasfles 100 Euro en rekenen wij 30 Eurocent per gereden kilometer vanuit Breda. De kosten van de garnituren voor de kebab, taco óf gyros zijn in bespreking zodat wij maatwerk kunnen blijven bieden voor ieder soort partij.