Intieme walking dinners, rustieke barbecues en luxe borrels

Huissommelier staat voor heerlijk eten, drinken en onvergetelijke avonden. Om die reden kan huissommelier u helpen met diverse vormen van catering. Wij vinden het belangrijk om niet alleen met streekproducten te werken, maar ook om deze te combineren met overheerlijke wijnen, cocktails en digestieven. Tevens geloven wij dat iedereen anders is, en dus ook andere wensen heeft. Daarom geloven wij dat wij door middel van onze passie en creativiteit maatwerk kunnen leveren dat perfect past bij uw verwachtingen. Daarnaast geloven wij erin dat een (zakelijke) catering pas écht compleet is als u volledig ontzorgd wordt. Hierbij verzorgen wij ook het bestek, tafels, linnen, servies en zorgen wij voor vakkundige gastheren of vrouwen die uw avond onvergetelijk maken.

Zorgeloos genieten van een catering op locatie

Wij verzorgen caterings op ieder mogelijke locatie. Echter, zijn wij wel met name actief in West-Brabant in de buurt van onze wijnkelder. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van diverse typen caterings zoals:

  • Walking Dinners

  • Barbecue (met bijvoorbeeld een Big Green Egg)
  • Zakelijke events
  • Bruiloften

Wij werken met de beste ingrediënten, zodat wij ieder type evenement naar een hoger niveau kunnen tillen met prachtige menu’s. Wilt u meer weten over onze catering? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om uw (zakelijk) event naar een hoger niveau te tillen.

Boek nu uw luxe catering!