Cocktailcatering Rotterdam inclusief professionele bartenders

De huissommelier mobiele cocktailbar huren in Rotterdam is dé hit als het gaat om het serveren van perfecte cocktails, een goede service en gastvrijheid op thuislocaties, zakelijke locaties, beurslocaties en buitenlocaties in Rotterdam.

Van inkoop van luxe dranken tot en met de glimlach die we vanzelfsprekend bij onze cocktails serveren: alles staat in het teken om van uw cocktailevent (of cocktail hour) een succes te maken.

Cocktailcatering in Rotterdam

Bij De huissommelier houden we van klassieke en verrassende cocktails, van good food, good wine en goed gastheerschap en gastvrouwschap. Met een gedegen achtergrond in gastronomie is De huissommelier een competente partner die de juiste sfeer weet neer te zetten. We kunnen uw event rondom voorzien van cocktailcatering en foodcatering, maar deze natuurlijk ook samen serveren.

De mobiele cocktailbar Rotterdam die maatwerk serveert

Onze mobiele cocktailbar huren is altijd maatwerk. Passend bij de wensen en het budget kun je gebruik maken van De huissommelier cocktailkaart die bestaat uit populaire cocktails en lekkere (beloofd!), originele cocktails naar Huissommelier recept. We kunnen natuurlijk ook persoonlijke cocktailkaart naar voorkeur samenstellen, of cocktails samenstellen die passen bij, bijvoorbeeld een thema. Hoe je het ook wilt, wij bieden professionele oplossingen voor een geslaagd events van 20 tot 100 personen.

Wanneer je De huissommelier mobiele cocktailbar huurt, mixen wij klassieke en moderne cocktails en/of longdrinks uit de beste ingrediënten. We werken met bekende, hoogwaardige merken, goede vruchtensappen en verse toevoegingen.

Mobiele cocktailbar Rotterdam huren? Wij serveren tot wel 24 verschillende cocktails

Onze instap cocktailkaart biedt keus uit 4 tot 7 verschillende cocktails. De kaart kan worden uitgebreid tot keus uit wel 24 verschillende cocktailsoorten. Een mix uit cocktails en mocktails (heerlijke alcoholvrije mixen) is natuurlijk ook mogelijk

Vast een kijkje nemen in onze ‘cocktailkeuken’? Onderstaande en meer cocktails en mocktails kunnen door onze bartenders live tijdens het event gemaakt en gastvrij geserveerd worden:

 • Classics en goede bekende op onze cocktailkaart:
 • Long island iced tea
 • Gin tonic, voor wie wil met verschillende lekker twist
 • Cosmopolitan
 • Pornstar martini
 • Vesper martini
 • Mojito
 • Last word
 • Margaritha
 • Espresso martini
 • , ect.

Alcoholvrije mixen (mocktails):

 • Virgin cosmo
 • Pink clover: seedlip spice met framboos en limoen. Zoooo lekker!

Huissommelier’s only (deze moet je écht geprobeerd hebben!):

 • Willy tonka (tonka, witte chocola en sinaasappel)
 • Orange banana (kokosnoot, sinaasappel en bananenlikeur)
Meet us at cocktailtime!

Wat kost een mobiele cocktailbar huren?

Onze cocktailbar is te huur voor events in Rotterdam met en zonder aanvulling van een van onze andere drink- en foodconcepten. Wordt de inzet van onze mobiele cocktailbar gecombineerd met bijvoorbeeld een walking diner, bbq of een private dining-arrangement, dan kost de mobiele cocktailbar niets extra’s. Wel geldt er in dat geval een minimale cocktail afname van 20 cocktails vanaf 6,75 euro per gelegenheid.

Wil je onze mobiele cocktailbar liever huren zonder aanvullend arrangement? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij adviseren je dan graag maatwerk over de mogelijkheden en kosten.

Food & drinks van De huissommelier

Vanuit de klassieke gastronomie hebben we bij De huissommelier de overstap gemaakt naar het bedenken en gastvrij verzorgen van in food & drink concepten voor privélocaties. Ons complete aanbod bestaat uit het verzorgen van private diners (kok aan huis) en walking diners met verse, huisgemaakte hapjes die tuinfeesten, zakelijke bijeenkomsten, familiefeesten, verjaardagsfeesten, jubilea, afscheidsfeesten, gezellige ‘omdat-het-kan-feesten’ en heel veel andere bijeenkomsten compleet maken.

Chef-kok, sommelier, whisky- en cocktailkenner achter De huissommelier is Daniel Vergouwen. Na gekookt, geserveerd en geproefd te hebben van en in diverse nationale en internationale keukens, ontstond de wens om gerechten en drankjes nóg dichter bij de gast te kunnen serveren. Het idee voor De Huissommelier waarbij het allemaal draait om koken en serveren op locatie, was geboren!

De Huissommelier serveert op privélocaties en zakelijke locaties in Brabant en in Zuid-Holland, waaronder in Rotterdam.

Wil je meer weten of De Huissommelier boeken? Neem dan contact op via het formulier op deze site of via telefoonnummer: 0655627935