Chef’s table aan huis met een kok aan huis in Roosendaal

Van verjaardagen tot jubilea en van familiebijeenkomsten tot een zakelijk treffen, goed eten brengt mensen samen en maakt ze gelukkig. Een kok aan huis maakt het nog een stukje beter. Een kok aan huis is een mogelijkheid om in een zelf gekozen omgeving en in goed gezelschap, te genieten van een culinaire ontdekkingsreis. De Huissommelier verzorgt een private dining, walking dinner of event en maakt het compleet van diner tot afwas.

Met de Huissommelier als kok aan huis in Roosendaal kiest u voor een professionele chef-kok, sommelier en gastheer ineen. Of u nu een romantische avond voor twee te vieren hebt, of uitgebreid wilt dineren met familie, vrienden of collega’s; de Huissommelier als kok aan huis in Roosendaal zorgt ervoor dat ‘proeven’ een waardevolle herinnering wordt.

Fine dining, maar dan Thuis in Roosendaal en omgeving

Van sappige anekdotes, leuke verhalen, heerlijke gerechten en allemaal live bereidt door De Huissommelier als kok aan huis in Roosendaal. Met passende discretie weet de Huissommelier precies de juiste sfeer aan te brengen als kok aan huis bij jou thuis in Roosendaal.

Aandacht voor dieetwensen

Allergieën en voedselintoleranties kunnen ook een luxe private dining tot een nachtmerrie maken. Wanneer u ons boekt als kok aan huis in Breda, bespreken we uiteraard vooraf uw dieetwensen of die van uw gasten. Het menu kan naar wens worden aangepast zodat het voor iedereen een fijne beleving wordt.

Thuis culinair genieten met een private chef/ kok aan huis Roosendaal

Er zijn veel goede redenen om een bijzondere dag extra bijzonder te maken voor een private diner, bereidt door een private chef. Even zo goed zijn er veel locaties waar wij uw private dining event kunnen verzorgen: bij u thuis in Breda, op de zaak of op een buitenlocatie. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Wist u dat:

  • U niets hoeft te regelen, maar zelf ook gast bent! Alle tijd om te genieten…
  • We ons eigen keukengerei meenemen…
  • We ook de vaat doen…
  • We u een keur aan bijpassende voortreffelijke wijnen kunnen serveren…
  • We naast high-end private dining ook een ‘street food concept’ vol heerlijke wereldgerechten aanbieden voor gezelschappen vanaf 20 personen…