Als je op zoek bent naar een BBQ cateraar dan zul je al snel merken dat er een behoorlijk aanbod is. Van BBQ cateraars met luxe barbecues tot de welbekende toegankelijkere barbecues. Niets neemt weg van de kwaliteit van de barbecue cateraar. Wij serveren met liefde BBQ cateringen in en rondom Breda tot een straal van 30 kilometer. Dat betekent dus dat wij BBQ cateraar zijn voor Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Tilburg, Oosterhout, Raamsdonkveer en zelfs Waalwijk. Met onze Barbecue catering hebben wij gekozen voor standaard barbecue pakketten die zichzelf upgraden in menu’s. Wil je juist een luxere barbecue? Dan horen wij dat natuurlijk graag en stellen wij iets op maat samen. Wil je geen Barbecue catering, maar iets compleet anders dan is een taco-, gyros-, of kebabgrill catering een echte aanrader!

Wat voor barbecue catering wil je?

Vlees, vis en groenten grillen kan op vele manieren. Van een big green egg, een leuk familiefeest, bedrijfsevenement of misschien zelfs een luxe barbecue kan een van de vele mogelijkheden zijn. Ga van te voren altijd even na wie je gasten zijn. Als je kieskeurige eters hebt kan het zonde zijn om een luxe barbecue catering te organiseren. Natuurlijk kun je altijd kijken met de barbecuecateraar wat voor mogelijkheden zij hierin bieden.

In hoeverre kies je voor ontzorging met een barbecue cateraar?

Een barbecue cateraar boek je uiteindelijk om ontzorgd te worden. Toch kan dit nog vele vormen hebben. Wil je bijvoorbeeld zelf achter de grill staan en wil je dat er een mooi pakket voor je klaarstaat of kies je juist voor een grillmaster of chefkok die achter de kolen staat. Bij onze barbecue catering is het mogelijk om een chef bij te boeken die het eten live voor je klaarmaakt. Dit betekent dus dat alle zorgen worden ontnomen en dat jij meer tijd hebt om te genieten van het vers gegrilde eten met overheerlijke garnituren.

Bij barbecue staat ambachtelijkheid voorop

Een barbecue laat groenten, vlees en vis puur smaken met een hint van rook van de kolen. Omdat je geniet van het (gemarineerd) vlees proef je al snel kwaliteitsverschil als de producten niet van topkwaliteit zijn. Bij De Huissommelier kiezen wij ervoor om ambacht voorop te stellen en maken alles zelf. Van het brood tot aan het laatste worstje, alles is zelf gemaakt door onze chefs.

Barbecue en desserts gaan samen

Een frisse afsluiter hoort er natuurlijk bij. Gelukkig zijn onze chefs ervaren in patisserie. Wij sluiten daarom onze barbecuecatering graag af met een lekker dessert. Dit kan van de grill zijn, maar ook een frisse tiramisu. Vers klaargemaakt met vanille en vers gezette koffie. Ben je op zoek naar een BBQ cateraar in Breda, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg en omstreken? Dan kom wij graag met jullie in contact om een prachtige barbecue catering te realiseren!