21-diners zijn overgevlogen uit de Verenigde Staten en is ondertussen een echte happening geworden. Voor zowel de jarige als voor de ouders is dit vaak een zeer stressvolle avond. Want geef nou toe? Wie nodig je uit, wat is het thema en wat moet je nou in godsnaam gaan koken!? Gelukkig helpen onze thuiskoks regelmatig bij het organiseren van een 21-diner. Ook geven wij je een aantal tips waar je op moet letten als je een 21-diner gaat organiseren. Want uiteindelijk wil je wel dat jouw avond overspoeld wordt met complimenten!

Wat is een 21-diner?

Een 21-diner komt oorspronkelijk uit de VS. Op 21-jarige leeftijd mag je dan namelijk eindelijk alcohol drinken en ben je in dit land ook officieel volwassen. Dit wordt gevierd met een spetterend feest en een overheerlijk diner.

Kies een leuk thema voor je 21-diner

Een goed thema komt terug in ieder aspect van de avond. Het is daarom ook belangrijk om een goed thema uit te kiezen. Dit zal er namelijk voor zorgen dat de hele avond klopt en je een extra goede indruk achterlaat op alle genodigden. Een thema kan net zo gek zijn als je wilt. Denk bijvoorbeeld aan leuke thema’s als urban jungle, Deftig, Wanderlust, Glitter en Glamour of 1001 nachten. Het thema voor je 21-diner geeft je houvast voor het organiseren van de rest van het diner.

Wie nodig je uit voor je 21-diner?

Nu is natuurlijk de vraag wie je uit gaat nodigen voor het diner. Kies je alleen om je vrienden uit te nodigen of nodig je ook je familie uit? Denk je dat je de enige bent die familie uitnodigt? Onze thuiskoks hebben het maar al te vaak meegemaakt dat oma’s, opa’s, ouders, broers en zussen aanwezig waren. Dus maak je hier maar geen zorgen over!

Laat onze thuiskoks een overheerlijk menu samenstellen en klaarmaken op je 21-diner!

Een kok aan huis, of thuiskok, ontzorgd je helemaal. Zij zetten een prachtig menu voor je op tafel die niemand zal vergeten. Wij spreken namelijk samen met jou het menu door en nemen alle materialen mee. Ook het servies en bestek nemen onze koks aan huis voor je mee, zodat het een ervaring wordt om nooit te vergeten. Werk je in een specifiek thema? Wij denken met je mee, zodat het 21-diner perfect is. Ook de afwas wordt mee naar huis genomen. Je hebt dan tijd genoeg om alle complimenten te ontvangen en vooral om te genieten van alle speeches en andere activiteiten!

Heb je genoeg materialen?

Heb je niet genoeg tafels, stoelen, partytenten of glazen nodig? Heb je nog iets anders nodig? Onze koks aan huis denken graag met je mee en kun je het een en ander bij ons huren, zodat jouw diner een succes is!

Hoe ziet een 21-diner eruit?

Kort voordat het diner begint zijn onze thuiskoks al bij jou aanwezig om het een en ander voor te bereiden. Vervolgens gaan zij aan de slag en kun jij de gasten ontvangen. Mocht je bediening nodig hebben, dan loopt onze bediening rond om dranken te schenken. Vervolgens kan iedereen aan tafel en kunnen zij aan tafel schuiven en zien zij het menu van de avond. Onze koks aan huis presenteren de gerechten tijdens het 21-diner. Ondertussen komen er prachtige speeches van jouw ouders en vrienden en zijn onze koks bezig om de volgende gang klaar te zetten. Na de laatste gang kun je nog genieten van een kop koffie en eventueel een huisgemaakte bonbon of een lekkere cocktail van onze cocktailbar! Nu is het tijd om verder te feesten en verder te genieten van jouw avond!

Velen zijn je voorgegaan!

Ik wil mijn 21-diner laten verzorgen door de Huissommelier!

Onze thuiskoks hebben ruime ervaring met 21-diners en wat er allemaal bij komt kijken. Wij komen graag met je in gesprek om een onvergetelijk menu samen te stellen en vervolgens de sterren van de hemel te koken voor jou en de genodigden!

Ik kan Daniel zeker aanraden voor een diner. Alles was tot in de puntjes geregeld en werd zelfs helemaal schoon achtergelaten. Het eten was erg lekker en zag er goed uit. In voorbereiding aan het diner kon ik mijn wensen aangeven en had Daniel hier leuke suggesties voor. Zoals ik wilde was het eten iets bijzonderder dan de meeste diners. Het servies en bestek dat mee was genomen was ook erg mooi. Ik heb een onvergetelijke avond mede dankzij Daniel!

Sam , Amsterdam

FANTASTISCH! Alle 26 gasten hebben enorm genoten van de heerlijke gerechten. De borden waren mooi opgedekt en het eten was super. De communicatie was ook zeer goed en Daniel is bereid om over alles mee te denken. Het diner was tot in de puntjes verzorgd. Mochten we nog eens een diner verzorgen, zou ik Daniel absoluut nogmaals vragen!

Elise, Berkel-Enschot

Daniel heeft 21 diner voor onze dochter eind september verzorgd. Hij en zijn collega’s zijn attent en flexibel. Hoge service en kwaliteit en niets is hem te veel om een fantastisch resultaat neer te zetten. Spreekt op voorhand mogelijkheden goed door en komt afspraken na. Leuke en lekkere gerechten, alles perfect geregeld.

Mark, Roosendaal